Voiton Kerays Huijaus

 

Voiton Keräys, huijausta vai totta?

Voi olla vaikeaa uskoa, että pelkkä ohjelma voi tehdä rahaa. Itse asiassa, tämä epäilys on oikea. Mikäli näin olisi, jokainen meistä olisi rikas. Voiton Kerays on kaupankäyntiohjelmisto, joka ei onnistu parantamaan binäärioptioiden ennustamista eikä sitä voida pitää merkittävänä tekijänä investointiesi kannalta. Pääasia on, ettei Voiton Kerays toimi ja sitä käyttävät ihmiset menettävät rahaa. Voit silti ansaita verkossa valitsemalla luotettavia kaupankäyntirobotteja kuten Money Multiplier tai Trading Technology. Kirjaudu ja avaa tili tällä hetkellä ilmaiseen ja tarkimpana pidettyyn Money Multiplier -palveluun.

Voiton Kerays -ohjelman turvallisuus kaupankäynnissä

Ensimmäinen syy, jonka takia Voiton Kerays -ohjelmaa tulisi pitää huijauksena on se, etteivät ohjelman kehittäjät tarjoa ohjelmaansa valtuutetuille ja ammattimaisille sekä Euroopan talousviranomaisten valvomille meklareille. Botit, joita tässä artikkelissa suositellaan, ovat vain valtuutettujen yhtiöiden yhteistyökumppaneita.

Voiton Kerays -ohjelman tulisi suositella meklaria joka kuukausi ja tarjota kauttaan meklareiden ohjelmia. Silti sinut uudelleenohjataan EZTrader-palveluun, joka tunnetaan verkkohuijauksena ja palvelu on myös Voiton Kerays -ohjelman taustalla. Kun taas Money Multiplier ja Trading Technology ovat valinneet kumppaneikseen Suomen suurimpia sekä Euroopan tasolla keskikokoisia binäärioptiomeklareita. Nämä tunnetut ja luotetut yhtiöt omaavat parhaan maineen verkkokaupankäynnin saralla.

Toisin kuin Voiton Kerays, joka ehdottaa vain EZTrader osana huijaustaan, laillisten robottipalveluiden valitsemien yhtiöiden tulee siirtää viranomaisille merkittävä rahasumma sijoittajien rahojen turvaamiseksi. Tällainen vaatimus on normaalia verkkokaupankäyntiä tarjoaville yhtiöille, joita on vaikeampi valvoa ja se on varma merkki siitä, ettet ole tekemisissä huijauksen kanssa.

Mikä Voiton Kerays on?

On kaksi muuttujaa, jotka pitää ymmärtää tajutakseen syyn, miksi Voiton Kerays ei auta rahan ansaitsemisessa.

  1. Kuinka binäärioptiot toimivat
  2. Mitä on algoritmikaupankäynti

Binäärioptiot ovat talouselämän johdannainen, jotka omaisuuteen investoinnin sijaan johtavat tästä omaisuudesta vaihtoehtoisen sijoituksen. Binäärikaupankäynnin ollessa kyseessä, asiakkaat ennustavat omaisuuden arvon menevän ylös tai alas. Mikäli heidän ennusteensa on oikea, on osinko niinkin suuri kuin 95% jokaista tehtyä kauppaa kohden. Moiset voitot ovat kuitenkin harvinaisia ja syy, miksi binäärioptiot tarjoavat niinkin suuren tuoton, on niiden sisältämä korostunut riski.

Silti monet kauppiaat käsittävät väärin sen, että tavoite on ansaita 70-80% jokaisella kaupankäyntikerralla. Itse asiassa, tapa ansaita binäärioptioilla on yksinkertaisesti saada onnistuneita kauppoja peränjälkeen. Mikäli ansaitset vain 1%:n sijoitettuun pääomaan jokaisen päivänä, 500 euroa voi muutamassa vuodessa muuttua miljoonaksi euroksi. Kuinka tämän voi saavuttaa?

Algoritmikaupankäynti Voiton Kerays -ohjelmalla

Tämä on asia, jonka avulla Voiton Kerays olisi voinut olla erinomainen työkalu. Koska binääri kaupankäynnissä voi olla vain kaksi lopputulemaa (ennuste on joko oikein tai väärin), mahdollisuutesi päästä voitolle on 50%, ei tarpeeksi rahan ansaitsemiseksi. Saadaksesi jatkuvaa tuottoa sijoittamallesi pääomalle, sinun täytyy ennustaa oikein vähintään 55% tapauksista.

Voiton Kerays väittää, että on onnistumismahdollisuutesi on mahdollista kasvattaa 50%:sta 55%:iin. Tällöin rahan tekeminen on helppoa, joskin totuus on jotain muuta, mitä heidän markkinointimateriaalinsa kertoo. Algoritmikaupankäynti perustuu ohjelmaan, joka perustuu robotin, eli botin, lähettämään tietoon. Se tutkii markkinoita ja käyttää historiatietoja ja matemaattisia kaavoja päättääkseen kaupanteon kohteen todennäköisimmän lopputuloksen. Koska kone voi olla sinua tarkempi, vaikka ihan vähän tarkempi kuin keskimäärin, se on silti tarpeeksi, jotta voit ansaita rahaa.

Valitse siis robotti, joka oikeasti tekee laskelmat menestyksellistä sijoittamista silmällä pitäen ja joita on kehuttu suorituskyvystään. Voiton Kerays ehdottaa vain satunnaisia kauppoja ilman logiikkaa tai tarkoitusta.

Näin ollen, kaikki botit eivät ole tasaveroisia eivätkä tulosta tuottavia.

Voiton Keräys -ohjelman tehokkuus

Botteja erottavat ensinnäkin ohjelman tarkoitus itsessään. Jotkut botit on tehty isojen kaupantekomäärien saavuttamiseksi. Mikäli sellaista käytetään tavoitteena voittojen kasvattaminen, voidaan se tulkita huijaukseksi. Tällaiset epärehelliset tarjoukset eivät ole tavattomia binääri kaupankäynnissä ja siksi on tärkeää käydä kauppaa valvottujen meklareiden (vaatimus, jota Voiton Kerays ei täytä) kanssa.

Toinen ero ohjelmien välillä on sijoituskenttä, johon ohjelma on suuniteltu. Useimmat binäärioptiokauppaan tarjotut signaali- ja kaupankäyntiohjelmat on suunniteltu täysin erilaisen Forex-kaupankäynnin avustamiseksi. Siksi tällaiset ohjelmat suoriutuvat tehtävästään vain auttavasti eivätkä auta sinua saamaan tuottoa. Toisaalta, Money Multiplier on kehitetty vain binääri kaupankäyntiin, ja suunnattu etenkin Suomen markkinoille. Kaltaisillesi ihmisille tämä on täydellinen ohjelma ja ehkäpä se on syy sille, että sitä käyttävät jo tuhannet meklarit.

Voiton Kerays -ohjelmaa tarjotaan ilmaiseksi, mutta se käy kalliiksi siinä vaiheessa, kun käyttäjä huomaa ohjelman tarjoavan vääriä neuvoja. Tämän vuoksi kannattaa avata tili luotettavan tarjoajan kanssa, joka tarjoaa ilmaisen ja elinikäisen huippuammattilaisen tuen.

Voiton Kerays -ohjelman käyttö

Voiton Kerays – huijausta tulee välttää. Tässä artikkelissa mainitut robotit ovat helppoja käyttää: avaa tili, talleta aloitussumma (yleensä noin 500 euroa) ja aloita kaupankäynti heti.

Binäärioptioiden ollessa kyseessä, valitse sijoituskohde, sijoitettava rahamäärä ja ennusta lopputulos. Voiton Kerays ja muut tavanomaiset robotit tekevät tämän. Ne korostavat ehdottamiaan sijoituskohteita ja ohjelman tarjoaman ennusteen. Sinun täytyy silti päättää asiat tapauskohtaisesti, mutta muilta osin toiminta on vain lopputuloksen odottamista, joka yleensä tulee julki nopeasti, sillä kaupankäynnin keskimääräinen toteutumisaika on noin 15 minuuttia.

Älä usko Voiton Kerays – huijaukseen liittyviä huhuja, valitse luotettavan tarjoajan robotti ja käy kauppaa varovaisesti nauttien päivittäin pienestä mutta säännöllisestä tuotosta sen sijaan, että hamuaisit suurta ja välitöntä tuottoa.